Klanten spreken zich uit

Klanten van FeedForward Coaching zijn met name actief en vaak succesvol in de branches Aviation, Automotive, IT en Technische Bedrijven. We zijn trots op deze relaties en in het bijzonder de persoonlijke waardering voor onze bijdragen aan dat succes. Zien hoe managers, directeuren en ondernemers zich uitspreken; klik op het logo.

Branches uitgelicht

Automotive zet alles in beweging

De wereld bereizen voor DAF Trucks, dat heeft Kees Hooft gedurende de eerste 14 jaren van zijn arbeidsleven. Binnen 2 maanden zat hij al een week in Stuttgart. Voor Leyland DAF International ging hij regelmatig naar Iran, Turkije en het Midden-Oosten. Inspelend op de verschillende culturen blijf je felxibel en ontwikkel je emotionele intelligentie.

Onze meest loyale klant van FeedForward Coaching is Gerrit Stronkhorst. Sinds eind 2021 de Chief Operating Officer van Veth Automotive Group, dat is ontstaan door de samensmelting met Terberg Specials.
Quote: “Already since many years I have been working with Kees. And I intent to keep doing that because of his experience, tact and professionalism. Kees is able to guide people to perfect solutions and improve themselves. A specialist in his field.”
Gerrit Stronkhorst – Chief Operating Officer, Veth Automotive Groep BV

Aviation houdt je veilig in de lucht

AeroParc Gilze-Rijen, de campus tegenover de militaire vliegbasis, is sinds 2015 de thuisbasis van FeedForward Coaching. Het is een eer om te mogen werken voor de grootste internationale serviceorganisatie StandardAero.
Quote: “Kees zet zijn trainingen op volgens een duidelijk plan dat in detail met de stakeholders wordt voorbereid. Tijdens de individuele sessies, en ook tijdens de teamsessies, is hij echt een coach. Als een professionele sportcoach begeleidt en motiveert hij de teamleden en het team tot een betere
samenwerking en daardoor betere teamresultaten.”
Ad Verbeek – Senior Director F 135 program, StandardAero Defense

Spare Parts zijn onontbeerlijk om te kunnen blijven vliegen en daarom zijn we ook blij met Berg Aviation Supply. Met kantoor en magazijn op Aeroparc kiezen zij als familiebedrijf een heel eigen route. Quote: “De professionaliteit en de betrokkenheid van Kees Hooft maakt het samenwerken met FeedForward Coaching een unieke ervaring.” Myriam van den Berg – Berg Aviation Supply

IT Services keep you connected

Voor de IBM Global Sales University hebben we op vele locaties in Europa verschillende 3 en 5-daagse Management- en Sales trainingen mogen faciliteren. FeedForward Coaching verzorgt ook korte Leiderschapstrajecten zoals voor Focus Feedback, ILane en UWV (Operationeel Beheer).

Voor ASML mochten we al onze kennis en inzichten uit de kast trekken. Quote: “Kees Hooft heeft een eigen stijl van werken: veel de trainees aan het woord (en werk) laten en met gerichte opmerkingen het leren door eigen ervaring stimuleren. Daarnaast neemt hij de tijd om de werkomgeving van de trainees te onderzoeken. Daardoor werd ons softskills (leiderschap) traject:
– op maat gesneden
– direct toepasbaar
– en met succes gegarandeerd”
Rogier Kuijpers – IT Service Delivery Manager, ASML

Technische bedrijven maken het af

Bouwbedrijven Jongen is het grootste bouwbedrijf van Limburg en trots onderdeel van het Volker Wessels concern. Quote: “Door zijn analyse, inlevingsvermogen en waardevolle feedforward heeft Kees ons geholpen als mens en organisatie te groeien.”
Roger Derrez – HR Manager, Bouwbedrijven Jongen

Het jonge ArchitectDirect kent ook een familiecultuur waarin we ons senang voelen. Quote: “Typerend voor de leiderschapscoaching zoals ik die bij Kees ervaar is zijn zuivere intentie die ik omschrijf als herderschap. Plus zijn vaardigheid om mijn gedrag oordeelvrij te spiegelen.”
Nick Matulessy – ArchitectDirect

Koninklijke BAM Groep vraagt begeleiding bij de vorming van een team voor een strategische HR implementatie. Quote: “Great session where Kees lead and facilitated how to become a great team. He opened our eyes which different skill sets we all have and how best to leverage those as a team.
Anita de Raaff – Global HR Services Director, Royal BAM