Visie, missie en kernwaarden die ons focus geven

Visie

Markten, organisaties, stakeholders en mensen worden de komende jaren steeds beweeglijker en minder voorspelbaar. Het wordt daardoor uitdagender voor managers om daar grip op te houden en de gewenste sturing te geven. Dat vraagt om een andere attitude, gedrag en leiderschap skills. De VUCA wereld: Volatile; Uncertain; Complex; Ambiguous.  Het vraagt van zowel managers als professionals vaardigheden in Leiderschap. Wij draaien  die VUCA krachten liever om in proactieve woorden. Dat geeft je Leiderschap een krachtiger fundament met: Vision; Understanding; Clarity; Agility.

Missie

Net als de piloot van deze F35 – JSF zoeken effectieve managers de balans tussen snelheid en wendbaarheid. Emotioneel intelligenter handelen maakt managers, teams en organisaties wendbaarder en daardoor effectiever, daar geloven wij in. FeedForward Coaching wil een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van managers, teams en organisaties. Door het coachen met een verfrissende, energieke blik vooruit.

“Wij inspireren managers met een vernieuwende kijk op management en leiderschap, zodat zij verantwoordelijkheid nemen en daardoor meer bijdragen aan het team en de onderneming”, dit is onze WHY.

Kernwaarden

Vanuit onze kernkwaliteiten heeft FeedForward Coaching de volgende zes kernwaarden gekozen die leidend zijn voor ons dagelijks handelen en in het bijzonder onze interventies bij klanten.

“Gezonde ‘voeding’ maakt je mensen sterker en dat brengt je organisatie verder”

Kees Hooft