ArchitectDirect

Coach Kees. Doeltreffende mix van theorie en levenservaring. Ik ervaar 1 sessie per maand als effectief. Even de voelsprieten eiken en focus houden op de BHAC. Kees brengt me in race-tempo bij hoe ik kwalitatief goede communicatie bouw in het groeiende team. Coacht me om een goede coach te zijn. Waakt over mijn enthousiasme, dat deze niet vervalt in zinloze chaos maar zo gekanaliseerd wordt dat ik ieder kwartaal kan groeien en recht op mijn doel kan afstevenen. En recht op het doel af, dat mag met een korreltje zout, ondernemen en pionieren is immers als zeilen. Context en omstandigheden veranderen, als het weer, continue. Wat het weer ook is, maakt Kees niets uit. Staat als een rots voor je in de branding.
Typerend voor de Leiderschapscoaching zoals ik die bij Kees ervaar is zijn zuivere intentie die ik omschrijf als „herderschap”, plus zijn vaardigheid om mijn gedrag oordeelvrij te spiegelen.

Nick Matulessy – Architect en co-founder, ArchitectDirect

Mijn eerste 'grote mensen baan' gaf mij veel onzekerheid en soms veel stress. Met de manier waarop Kees met mij daarover in gesprek is gegaan zorgde hij ervoor dat ik langzaam maar zeker zelf de antwoorden vond op de vragen die ik had/heb. Deze manier van coaching vind ik erg fijn, omdat ik hierdoor de kans krijg volledig deel te nemen in het gesprek en dat zorgt bij mij voor meer zelfvertrouwen. Hij gaf mij inzichten die me weer weer wat verder brachten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vond/vind het ontzettend leerzaam om met Kees te kijken naar hoe ik zelf de controle kan behouden over mijn groei als persoon in mijn werk maar ook daar buiten. Bedankt Kees!

Jules van Dongen – Junior projectleider en Bouwkundig tekenaar, ArchitectDirect

Naar website