Visie, missie en kernwaarden die leidend zijn voor ons professioneel handelen

Visie

Markten, organisaties, stakeholders en mensen worden de komende jaren steeds beweeglijker en minder voorspelbaar. Het wordt daardoor uitdagender voor managers om daar grip op te houden en de gewenste sturing te geven. Dat vraagt om een andere attitude, gedrag en leiderschap skills. De VUCA wereld: Volatile; Uncertain; Complex; Ambiguous.  Het vraagt van zowel managers als professionals vaardigheden in Leiderschap.

FeedForward Coaching draait die VUCA krachten liever om in proactieve termen. Dat geeft je Leiderschap een krachtiger fundament met: Vision; Understanding; Clarity; Agility.

Missie

Net als de piloot van deze F35 – JSF zoeken effectieve managers de balans tussen snelheid en wendbaarheid. Emotioneel intelligenter handelen maakt managers, teams en organisaties wendbaarder en daardoor effectiever, daar geloven wij in.

FeedForward Coaching wil een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van managers, teams en organisaties. Door te coachen en trainen met een verfrissende en energieke blik vooruit.

“Wij inspireren managers, ondernemers en teams met een heldere visie op management en leiderschap, zodat zij verantwoordelijkheid nemen en daardoor significant meer bijdragen aan het team en de organisatie”, dit is onze WHY (Simon Sinek).

Kernwaarden

Vanuit onze kernkwaliteiten heeft FeedForward Coaching de volgende zes kernwaarden gekozen. Die zijn leidend zijn voor ons dagelijks handelen en in het bijzonder in de beleving van onze klanten.

“Gezonde ‘voeding’ maakt je mensen sterker en dat brengt je organisatie verder”

Kees Hooft