FeedForward Coaching

Snel en effectief verbeteren

FeedForward Coaching is ontwikkeld met het doel om in zeer korte tijd impact te maken en resultaten te bereiken. Het aantal coach sessies is dan ook beperkt tot maximaal 6 x 1 uur en als het moet binnen 23 minuten zoals voor Iris Kuppers. De aanpak werkt vaak ter ondersteuning van een traject Organisatiecoaching voor een enkele manager of professional, zoals voor Hydroscope. Vaker wordt FeedForward Coaching ingezet voor een team of individu ter verbetering van attitude, gedrag of specifieke vaardigheden.

Waarom FeedForward Coaching?

Omdat de beste ondernemers, managers en professionals gebrek hebben aan tijd, speelt FeedForward Coaching daar op in. Een van de sleutels tot succes is de analyse vooraf, EQ (emotionele intelligentie) en DISC gedrag. Dat geeft zowel inzicht in als commitment voor het verbetertraject, zoals voor Bouwbedrijven Jongen.
Uniek is de kern van de FeedForward Coaching methodiek: de uitgebalanceerde combinatie van vooruitblikken/terugblikken, die we de afgelopen 20 jaar hebben ontwikkeld. Een scherpe blik vooruit is essentieel om de belofte “impact in korte tijd” waar te kunnen maken.

Voortdurend verbeteren (unieke aanpak)

  • Aansluiting wordt gemaakt met de natuurlijk gedrag van de coachee plus de context (cultuur) van de organisatie.
  • De feedforward methode gericht op de toekomst, omdat je die wel vorm kunt geven.

De vijf pijlers van de FeedForward Coaching aanpak zijn:

  • Eigenaarschap
  • Heldere coachvraag
  • Criteria/meetlat

Het fundament van FeedForward Coaching zijn de FeedForward kernwaarden integriteit (m.n. vertrouwelijkheid) en samenwerken (vertrouwen), goed samenspel met de opdrachtgever.

De kenmerkende stijl van werken van een FeedForward coach is confronterend, daadkrachtig en gedreven.

Fast Coaching | Feedforward

Snel en duurzaam verbeteren

Als je stevig in je schoenen staat en weet wat je wilt bereiken als ondernemer, manager of professional, haal je vaak het meeste rendement uit deze FeedForward Coaching aanpak. Anderen kunnen er ook sterker uitkomen mits ze durven loslaten en willen doorpakken.

Sommige coachees komen na een jaar al weer terug om zich verder te verbeteren naar het volgende level. Anderen nemen hun MT of Sales team mee om samen de volgende stap te maken, zoals VKV Van Mossel.

Net als onze coachees zijn wij trots op de resultaten van deze unieke methodiek, waarbij soms één enkele sessie al de gewenste resultaten oplevert, zoals voor BAS.

“I am reflective in the sense that I learn to move forward. I reflect with a purpose.”

Kobe Bryant