01 mrt Werkplaats voor Leiderschap 3e editie

FeedForward geeft je op 5 april de gelegenheid om de Werkplaats voor Leiderschap 2018 samen vorm te geven, op Aeroparc Gilze-Rijen. Gratis…

Gratis op één voorwaarde

Het is gratis in het vertrouwen dat we kunnen reken op jouw zinvolle bijdrage aan de discussies vanuit jouw eigen kennis en ervaring. Schrijf je wel op tijd is omdat onze capaciteit beperkt is, vol = vol.

Nieuw in de 2018 editie

Cees van den Eijnden gaat tijdens de workshop Zelfleiderschap recente inzichten over de werking van ons brein toevoegen. Op slimme wijze omgaan met de dagelijkse potentiele stress veroorzakers krijgt extra aandacht. Met hogere effectiviteit als resultaat.

Zelf stuur ik tijdens de workshop Teamleiderschap op de betere samenwerking binnen het team.  Veranderdynamiek krijgt extra aandacht.  De laatste lessen van de twee meest invloedrijke consultants van Nederland neem ik vers voor je mee. 

Vijftig directeuren en managers gingen al voor

Alle directeuren en managers waren even stil, een spannend moment, toen Cees en ikzelf het podium betraden. In het Lars Ericsson auditorium op Aeroparc, Gilze-Rijen, met een blauwe stofjas… Die blauwe stofjassen braken het ijs en maakte direct duidelijk dat er gewerkt moest worden in de workshops. Goed leiderschap is ook gewoon hard werken, ieder dag weer.

Het thema leiderschap hebben we vanuit twee invalshoeken bekeken, besproken en ervaringen met elkaar gedeeld. Cees nam vanuit zijn expertise Zelf leiderschap voor zijn rekening. De tweede workshop ging over Teamleiderschap waarin ik de laatste inzichten daarover liet zien en de vertaalslag naar de praktijk maakte. De diversiteit van de deelnemers stimuleerde het delen van ervaringen met een gezonde dosis humor.

Jezelf spiegelen aan collega’s plus nieuwe kennis opdoen

Om je een beeld te geven van wat je mag verwachten geef ik je nog enkele reacties van deelnemers over de vorige editie.

Over de sessie Zelfleiderschap met Cees van den Eijnden:

“Heel veel herkenning, stimulerend verhaal”, Rinus Verhagen – A. Van Tilburg Truck en Trailerservice
“Gecharmeerd van zijn visie op vitaliteit”, Jan Pieter Broos – OCC Cranendonck

Over de sessie Teamleiderschap met Kees Hooft:

“Strakke lijn in je verhaal, daar hou ik van”, Ton Robben – X-ICT
“Duidelijk, to the point”, Franck Kuppers – InterimMarketing

Schijf je in via www.feedforward.nl of info@feedforward.nl