13 dec Selectie bij de poort

Leestijd: 90 seconden

De vraag die ik mijzelf stelde, na het lezen van het boek HELD; ‘Zou ik mezelf aannemen’?

Avans Deeltijd

Het vervolg is de selectie van een nieuwe collega Commerciële Economie bij Avans Deeltijd. Dat is de ultieme kans om een bijdrage te leveren aan versterking van de gewenste cultuur in ons team CE/ORM. Gelukkig stond onze nieuwe managers, Marcel Kars, daar direct voor open. Samen met hem voerden wij het laatste gesprek van de selectieprocedure.

HELD

In Breukelen op Nyenrode Business University heb ik mij kortgeleden door Prof. Dr. Mr. Bas Kodden laten inspireren met een lezing over zijn boek Word een HELD. Meer bevlogenheid voor jezelf en je organisatie. H.E.L.D. staat voor Hoog Energieke Leidingnemende Doener en wat blijkt; daar is nog steeds een groot tekort aan, zelfs op de beste grote Hogeschool van Nederland.

Onboarding

Op 1 december is ze begonnen, onze nieuwe Avans collega, met veel energie dat was direct voelbaar kreeg ik te horen van andere collegae. De tweede week nodigde ze zichzelf uit om bij mij in de klas ‘mee te lopen’. Het ging om onze 1e jaars en de module Professioneel Verkopen (Vaardigheden) en daarbij past uiteraard een Persoonlijke Pitch door onze gast in de klas. Dat deed ze uitstekend en nog veel meer en dat verwacht je ook van een HELD.

Dus: Bas Kodden hartelijk bedankt!