10 apr Brief aan onze Cees

Cees, ik heb je wel gemist hoor de afgelopen jaren. Het is pas een paar jaar geleden dat jij plotseling onze aarde verliet. Best veel lovende reacties kregen we destijds, m.n. van deelnemers aan onze Werkplaats voor Leiderschap. Die hebben wij negen jaar geleden samen opgezet na een succesvolle ontmoeting tijdens een Netwerkdiner bij Edwin Zeelenberg.

Werkplaats voor Leiderschap

We hebben die Werkplaats opgezet vanuit het niets, net zoals een Startup. Heel veel tijd hebben wij gestoken in de ontwikkeling van de diverse Workshops. De echte kwaliteit zat ‘m vooral in het kwalitatief en kwantitatief onderzoek na iedere editie, het samen evalueren en ontwikkelen van de nieuwe workshops voor het volgende jaar. Zodoende werd iedere editie een beetje beter en maakte we meer impact op onze deelnemers.

Helder van geest

Cees, jij hebt mij geïnspireerd om van Vitaliteit een tweede natuur te maken. Ik noem mezelf nu ook met trots ‘hoog energiek’.

Uiteraard ben ik je zeer erkentelijk voor jouw inhoudelijke en uitvoerende bijdragen aan onze Werkplaats voor Leiderschap. Nu pas begrijp ik dat je door het geven van een zinvolle bijdrage je brein ook beter blijft functioneren, jij was daarin mijn voorbeeld.

Optimist met Humor

Cees, onze vele intensieve momenten met een lekker kopje koffie op mijn FeedForward kantoor op AeroParc gaf ons nieuwe inzichten en creatieve ideeën. Maar vooral de gezelligheid en jouw optimisme en humor blijf ik me herinneren.

Medereiziger

Cees, jij was een fanatiek aanhanger van het gedachtengoed van Daniel Ofman, Kernkwaliteiten. Jij wist daarmee vele klanten vooruit te helpen door jouw coach trajecten.

Jij noemde jezelf ‘medereiziger’ en ik heb nog af en toe het gevoel dat jij dat nog steeds voor mij bent, hoe bijzonder is dat?