FeedForward Coaching geeft je een frisse kijk op Management en Leiderschap

FeedForward Coaching geeft je een frisse kijk op management en leiderschap. Managers, ondernemers en teams kunnen zich daarmee vérder ontwikkelen.

Net als de piloot van deze F35 – JSF (foto) zoeken effectieve managers de balans tussen snelheid en flexibiliteit. Emotioneel intelligenter handelen maakt managers en teams energieker en wendbaarder en daardoor wordt je organisatie effectiever.

“Wij inspireren managers, ondernemers en teams met een heldere visie op management en leiderschap, zodat zij verantwoordelijkheid nemen en daardoor meer bijdragen aan het team en de zaak”, dit is onze WHY (Simon Sinek).

Werkplaats voor Leiderschap 3.0

GRIT factor en Feedforward

De kracht van passie en doorzettingsvermogen

Woensdag 3 april 2024

15.00 tot 17.00 uur

AeroParc, Gilze-Rijen

Voor directeuren, managers en ondernemers organiseert FeedForward Coaching voor de 9e keer de unieke Werkplaats voor Leiderschap 3.0.

Lees verder »

Top Team met sterke Manager

Managen is topsport en dat vraagt om gezonde mentale voeding. Die mentale voeding geeft FeedForward Coaching met interventies zoals FeedForward Coaching,  Teambuilding, Teamcoaching.

 

Management is topsport

Als het echt spannend wordt maakt één excellent uitgevoerde actie het verschil tussen winnen of verliezen. Dat zie je bij topsport en ook bij het managen.

Waterpolocoach Evangelos Doudesis (foto) liet dat voortreffelijk zien en daarmee won hij met onze Oranje Waterpolovrouwen WK Goud in Japan (2023).

Head Coach Doudesis richt de focus van zijn topsporters, tijdens het praatje in de rust, vooral ‘forward’. Net zoals FeedForward Coaching dat doet voor managers en ondernemers met de Feedforward methode.

Leiderschap en EQ

FeedForward Coaching is specialist in het trainen en coachen van managers, teams en organisaties die de beste willen worden en aan de top willen blijven. Daarom werkt FeedForward sinds de oprichting in 2014 al met de EQ analyse van TTI Succes Insights.

Het geeft je een helder inzicht in jouw leiderschap potentieel en dat geeft je EQ Coaching of Leiderschapscoaching meer snelheid. Emotioneel intelligenter handelen maakt leiders effectiever, dat zie je in deze korte video van Daniel Goleman over Leiderschap en EQ.

Originele bron: Harvard Business Review

“BLIJF NIET HANGEN IN HET VERLEDEN, MAAK HET BETER OF KIES EEN NIEUWE ROUTE”

Kees Hooft