Expedition Forward

Expedition Forward Benefits

  • As a team you will discover strengths and weaknesses.
  • You will discover synergy by improving personal connections.
  • Together you will find your best route for the future, build a strong team and implement the necessary changes.

Samen kom je verder

Vanzelfsprekend kiezen we de uiteindelijke invulling in co-creatie met de deelnemers en kunnen de tijdsplanning en de route tussentijds worden aangepast. We bieden uitstekende mogelijkheden in Slovenië en IJsland waar de natuur veel ruimte schept voor een maatwerk Expedition Forward.

Kortere trajecten zijn ook mogelijk, zo hebben klanten zelfs gesprongen uit een helikopter als hoogtepunt van een indoor challenge parcours of 4×4 Landrover gereden op de Beekse Bergen. Uiteraard in samenwerking met specialisten die zorg dragen voor jullie veiligheid zodat je de best haalbare vooruitgang kunt boeken.

Expedition Forward Origine

Expedition Forward was de eerste Amerikaanse Noordpool expeditie zonder ondersteuning of hulp van buitenaf. Het verhaal van John Huston en Tyler Fish heeft ons geïnspireerd om de vertaalslag te maken naar een raamwerk voor team- en leiderschapsontwikkeling.

Vanuit New York namen we in de zomer van 2015 het gloednieuwe exemplaar van Triggers mee. Executive coach Dr. Marshall Goldsmith beschrijft hierin een pragmatische aanpak voor concrete leiderschapsontwikkeling die is geïntegreerd in Expedition Forward.

Datzelfde jaar gingen we met klanten naar een sessie van Hans van der Loo over Vaart Maken waarin hij afrekent met de oude metafoor van het bergbeklimmen. Oceaanzeilen blijkt beter aan te sluiten bij de actuele management praktijk. Organisatieverandering “binnen 90 dagen” past dan ook veel beter bij het ambitie niveau van de meeste FeedForward klanten. Die willen juist de beste worden en blijven. Ze hebben het ervoor over om daarvoor letterlijk uit hun conform zone te stappen.

“Expedition Forward takes you on a challenging journey to find your best way forward.”

Kees Hooft